About Me

Kepada yang menjumpai blog ini setelah sesat mencari website lain tapi tak jumpa.
Selamat datang ke blog yang penuh magis misteri nusantara alaa alaa pontianak harum sundal 
malam  gituuu. Siapa yang masuk pasti tak dapat keluar lagi.Hohohoho * Gelak hantu bunian. Maka dengan itu, bacalah ayat kursi untuk keselamatan semua. Takdak aaa melawak jaaa.

Bismillahirahmaniraahimm.Assalamualaikum.
Baiklah tanpa membuang masa, patik sebagai pengasas blog ini yang bernama Nurjannah Syaqereen binti bapakku Safawi yang telah dilahirkan pada tahun 1998  menggunakan blog ini untuk berkongsi apa yang rasa aku nak kongsi. Segala cerita, kehidupan aku yang bertaraf sederhana, segala pengalaman, segala isi hati yang patut diluah.Jadi, blog ini sesuai untuk bacaan semua manusia yang rasa nak baca,nak tahu siapa dan pengalaman aku. Terus terang laa aku bukannya artis. Aku hanya penulis blog.

Sedikit biodata tentang aku, aku adalah anak sulung dan yaa aku seorang kakak yang prangai adakalanya seperti singa tapi singa singa pun aku penyayang tauu. Huhu. Aku tinggal di dalam rumah bersama keluarga di Perak brsebelahan negeri Kedah dan Pulau Pinang. Aku pecinta alam sekitar. Pecinta alam semula jadi. Aku sukakan aktiviti lasak dann aku suka travel suka makan, suka tidur.

Bagi yang tidak selesa ataupun meyampah dengan penulisan dalam blog ini, tidak mengapa. Anda nampak button pangkah kaler merah di atas sebelah kanan, haa anda boleh klik disitu dan hidup anda bebas tnpa gangguan. Terima kasih. Selamat membaca :)


7 comments:

 
Images by Freepik